Blogopmaak

Mooie manier om boodschap van liefde te verspreiden
Marian Steenge • jul. 18, 2017

Mooie manier om boodschap van liefde te verspreiden

In mijn werk als echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Mijn blog van vandaag gaat over een artikel uit het Algemeen Dagblad met als titel: Bruid annuleert huwelijk en nodigt daklozen uit voor een diner van € 26.000,–. Waarom ik dit blog plaats? Omdat ik iemand wil laten zien dat een verdrietige situatie om te buigen is in een mooie situatie. En ik wil hiermee scheidende stellen/gescheiden stellen een hart onder de riem steken. Hoe naar/verdrietig de scheidingssituatie ook is, er komt altijd weer een betere tijd!

 

15 juli 2017

Een week voor hun geplande bruiloft zag een bruidspaar er toch maar van af om in het huwelijksbootje te stappen. Maar de 30.000 dollar (ruim € 26.000,–) waarvoor zij een feest met diner voor 170 gasten hadden besteld, zouden zij niet terugkrijgen. Daarop besloot de bruid (Sarah Cummins) 170 daklozen voor het eten uit te nodigen, met instemming van haar ex-verloofde. Zo verliep 15 juli 2017 volgens de oorspronkelijke planning, alleen werden de gasten niet door het bruidspaar, maar alleen door de 25-jarige bruid verwelkomd, zo schrijft the Indianapolis Star , een lokale krant.

 

Sarah Cummins, de bruid

De daklozen werden met een bus naar een luxe landgoed gebracht en kregen alles wat op het oorspronkelijke menu stond, inclusief de bruidstaart, die dan wel achter de schermen in de keuken werd aangesneden. “Ik wil deze mensen laten zien dat zij het verdienen om op een plek als deze te mogen zijn, net zoveel als anderen dat verdienen”, zei Sarah Cummins.

“Het is prachtig”, zegt gast Erik Jensen. “We hebben een ongelooflijke tijd op een dag die erg treurig zou zijn geweest in haar leven. Het is een mooie manier om de boodschap van de liefde te verspreiden. Dakloos zijn is voor iedereen hier erg zwaar, dus dit is een prachtig gebaar.” Het gebaar van de “bruid” vond ook weerklank. Zo schonken mensen en een kleermakerij pakken uit hun eigen kledingkast of voorraad aan de daklozen, zodat zij pico bello aangekleed aan het feestmaal konden beginnen.

Hulp nodig bij scheiden?

Wilt u meer informatie over scheiden/beëindigen samenleving/geregistreerd partnerschap in het algemeen? Neem dan contact op met Marian Steenge via het  online contactformulier  of telefonisch via  0641565583.

 

scheiden van een narcist
door Marian Steenge 26 feb., 2021
Scheiden van een narcist hoe doe ik dat? Lees er alles over in mijn blog, of neem contact op met Scheidings begeleiding Groningen voor meer informatie over scheidingen.
Ouderverstoting na echtscheiding
door Marian Steenge 08 feb., 2021
In mijn werk als echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Gaat de overheid steviger optreden tegen ouders die omgang met ex niet nakomen? (Artikel uit de Volkskrant van 5 februari jl.) Voor meer informatie: Volkskrant (5 februari 2021). Expertteam ouderverstoting/complexe omgang
door Marian Steenge 08 jul., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Wel of geen alimentatie voor kind ouder dan 21 jaar?
door Marian Steenge 29 apr., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Nieuwe stap na je scheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 21 apr., 2020
  In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding,... Het bericht Corona en de omgangsregeling verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 25 mrt., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Corona en echtscheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 26 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht In buitenland gesloten kindhuwelijk niet meer erkend verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 13 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Niet aangeboren hersenletsel en scheiden verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 28 jan., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Een nieuwe partner en kinderalimentatie, hoe zit dat? verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 19 dec., 2019
Een gezond en tolerant 2020 gewenst   In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven... Het bericht Een gezond en tolerant 2020 gewenst verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
Meer posts
Share by: