Blogopmaak

Nieuwe stap na je scheiding
Marian Steenge • apr. 29, 2020

In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over het boek: Nieuwe start na je scheiding. ( Yvonne Soons )

 

Over de schrijfster

In 2008 is Yvonne zelf gescheiden en veranderde haar leven totaal. Ze is geaccrediteerd lifecoacht en gecertificeerd scheidingscoach naast new beginnings trainer voor ouders die te maken krijgen met een scheiding. Ze blogt en vlogt op meerdere scheidingsplatforms over scheiden, gescheiden zijn, ouderschap na scheiding en weer gelukkig worden. Je kan haar boek Nieuwe start na je scheiding o.a. bestellen via BookSport.

 

 

Ploeteren of genieten

De schrijfster beschrijft in haar boek over hoe zij door een lange donkere tunnel heeft geploeterd om het licht weer te kunnen zien. En zorgen dat je kinderen ook veilig zonder butsen en deuken er doorheen komen. Tijdens deze mindere periode in haar leven komt de sterke wens naar boven om haar eigen leven te gaan leven in plaats van op de overlevingsstand te blijven staan. Ze zegt: “Jij bent de enige die dus écht invloed kan uitoefenen op de rest van jouw leven”.

 

Scheiden is ook een nieuw begin

Het boek helpt je stapsgewijs vanaf het moment van je scheiding tot jouw nieuwe leven waarin alles draait om wat jij belangrijk vindt. De schrijfster laat je aan de hand van inzichten en handvatten zien hoe je weer toekomst ziet, je beter omgaat met nieuwe en ingewikkelde situaties en hoe je je gelukkiger kan voelen alleen. Ze schrijft denkend vanuit mogelijkheden, met humor en wars van zelfmedelijden.

Scheidingsbegeleiding-groningen adviseert cliënten graag bij alle te stappen zetten tijdens en na de scheiding.

 

scheiden van een narcist
door Marian Steenge 26 feb., 2021
Scheiden van een narcist hoe doe ik dat? Lees er alles over in mijn blog, of neem contact op met Scheidings begeleiding Groningen voor meer informatie over scheidingen.
Ouderverstoting na echtscheiding
door Marian Steenge 08 feb., 2021
In mijn werk als echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Gaat de overheid steviger optreden tegen ouders die omgang met ex niet nakomen? (Artikel uit de Volkskrant van 5 februari jl.) Voor meer informatie: Volkskrant (5 februari 2021). Expertteam ouderverstoting/complexe omgang
door Marian Steenge 08 jul., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Wel of geen alimentatie voor kind ouder dan 21 jaar?
door Marian Steenge 21 apr., 2020
  In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding,... Het bericht Corona en de omgangsregeling verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 25 mrt., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Corona en echtscheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 26 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht In buitenland gesloten kindhuwelijk niet meer erkend verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 13 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Niet aangeboren hersenletsel en scheiden verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 28 jan., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Een nieuwe partner en kinderalimentatie, hoe zit dat? verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 19 dec., 2019
Een gezond en tolerant 2020 gewenst   In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven... Het bericht Een gezond en tolerant 2020 gewenst verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 10 dec., 2019
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Vaak te weinig aandacht voor een kind bij scheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
Meer posts
Share by: