Blogopmaak

De nieuwe singles
Marian Steenge • jan. 30, 2018

De nieuwe singles

In mijn werk als echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Onder andere over hoe zij invulling kunnen geven aan het leven na de scheiding. Want, scheiden is ook een nieuw begin! Mijn blog van vandaag gaat over de nieuwe singles. Voor meer informatie:   http://www.dvhn.nl/

 

Column uit Dagblad van het Noorden

Afgelopen zaterdag ging de Rarekiek column uit het Dagblad van het Noorden over de nieuwe singles. De titel luidde: “Eenlingen”. De journalist merkte op dat wie er oog voor heeft ze overal in de stad Groningen tegenkomt: de nieuwe singles. Eenlingen die nog niet zo lang geleden met hun partner een perfect duo vormden.

 

De nieuwe singles

Eenlingen die nog niet zo lang geleden met hun partner een perfect duo vormden. Die elkaar aanvulden en letterlijk voor elkaar gemaakt waren. Voorbestemd om als koppel door het leven te gaan. Met z’n tweeën waren ze in staat om warmte en bescherming te geven. Ze voelden zich gewenst en waardevol…..

 

Uit elkaar

Maar die mooie tijd is voorbij. Ze zijn gescheiden. Uit elkaar. En nu ze alleen zijn, is het hele bestaan opeens zinloos. Het leven op straat is hard en medogenloos en de partner die achterblijft, leeft een onzeker bestaan. Het is niemands schuld en natuurlijk worden ze gemist door mensen die om hen geven, maar dat is van korte duur. Al snel zullen ze zijn vergeten. Of misschien zelfs al vervangen, door een ander. Een nieuweling die wel de warmte geeft die ze nu zelf zo moeten missen….

 

Nieuwe toekomst

Deze column zette mij aan het denken. Op welke manier kunnen/willen nieuwe singles weer zin geven aan hun nieuwe bestaan en welke mogelijkheden worden hen geboden de draad op te pakken na een scheiding? Ik realiseer mij hoe waardevol het voor gescheiden mensen kan zijn om hun ervaringen met andere gescheiden mensen te kunnen delen. Als scheidingsbegeleidster zou ik graag een rol willen vervullen om gescheiden mensen die behoefte hebben om hun ervaringen met anderen uit te willen wisselen, bij te staan en daar waar mogelijk van advies en informatie te kunnen voorzien. Daarom nodig ik mensen die interesse hebben graag uit om zich aan te melden bij mij. Ik zal er dan zorg voor dragen dat er een groepje gevormd kan worden en dat er een avond georganiseerd kan worden om bij elkaar te komen.

Opgeven kan door het invullen van het online contactformulier  of telefonisch via  0641565583 .

 

Hulp nodig over dit onderwerp of bij scheiden?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Of informatie over scheiden/beëindigen samenleving/geregistreerd partnerschap in het algemeen? Neem dan contact op met Marian Steenge via het  online contactformulier  of telefonisch via  0641565583

 

 

 

 

 

 

 

Het bericht De nieuwe singles verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.

scheiden van een narcist
door Marian Steenge 26 feb., 2021
Scheiden van een narcist hoe doe ik dat? Lees er alles over in mijn blog, of neem contact op met Scheidings begeleiding Groningen voor meer informatie over scheidingen.
Ouderverstoting na echtscheiding
door Marian Steenge 08 feb., 2021
In mijn werk als echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Gaat de overheid steviger optreden tegen ouders die omgang met ex niet nakomen? (Artikel uit de Volkskrant van 5 februari jl.) Voor meer informatie: Volkskrant (5 februari 2021). Expertteam ouderverstoting/complexe omgang
door Marian Steenge 08 jul., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Wel of geen alimentatie voor kind ouder dan 21 jaar?
door Marian Steenge 29 apr., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Nieuwe stap na je scheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 21 apr., 2020
  In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding,... Het bericht Corona en de omgangsregeling verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 25 mrt., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Corona en echtscheiding verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 26 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht In buitenland gesloten kindhuwelijk niet meer erkend verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 13 feb., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Niet aangeboren hersenletsel en scheiden verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 28 jan., 2020
In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want... Het bericht Een nieuwe partner en kinderalimentatie, hoe zit dat? verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
door Marian Steenge 19 dec., 2019
Een gezond en tolerant 2020 gewenst   In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven... Het bericht Een gezond en tolerant 2020 gewenst verscheen eerst op Scheidingsbegeleiding Groningen.
Meer posts
Share by: