In mijn werk als ADR geregistreerd echtscheidingsmediator begeleid ik scheidingen van A tot Z en daarna! Hiermee help ik cliënten richting te geven aan het leven na de scheiding, want scheiden is al zwaar genoeg. Partijen willen goed geïnformeerd worden. Mijn blog van vandaag gaat over: Corona en echtscheiding.

 

Onzekere tijden

We leven op dit moment in een onwerkelijke en onzekere periode. Elke dag vallen doden en zieken te betreuren als gevolg van het Coronavirus. En elke dag wordt scheidingsbegeleiding-groningen benaderd door mensen wiens situatie nog onzekerder is geworden nu. Namelijk mensen die in een scheidingssituatie zitten/dreigen te komen. En mensen die vragen hebben over alimentatie die nu niet betaald kan worden door de ex-partner. Of over de omgangsregeling nu wel/niet door kan/moet gaan?

 

Advies op afstand

Scheidingsbegeleiding-groningen realiseert zich dat mensen in bovengenoemde situaties dringend behoefte hebben om hierover met iemand te kunnen spreken. Het is nu niet mogelijk om mensen te bezoeken of op kantoor te ontvangen. Maar scheidingsbegeleiding-groningen is graag bereid mensen kostenloos telefonisch en online te woord te staan en om kostenloos advies te geven.

Heel veel sterkte en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

Hulp nodig over dit onderwerp of bij scheiden?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Of informatie over scheiden/beëindigen samenleving/geregistreerd partnerschap in het algemeen? Neem dan contact op met Marian Steenge via het online contactformulier of telefonisch via 0641565583